Resultados online live

jueves, marzo 01, 2007

Νικητής... και με το νόμο! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

Ο Παναθηναϊκός άρπαξε μια μεγάλη νίκη στο Καραϊσκάκη στο 89` κι ενώ σε όλη τη διάρκεια έκανε παθητικό παιχνίδι. Ο Σαλπιγγίδης έκλεψε από τον Ανατολάκη, πάσαρε στον Παπαδόπουλο κι αυτός εκτέλεσε. Νωρίτερα ο Εμπέντε είχε γλιτώσει τους πράσινους με τριπλή απόκρουση, σε ένα κακό ματς που ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο μέχρι εκείνο το σημείο.

  • Η νίκη εκτός από το γόητρο, πρόσφερε στους πράσινους ένα σημαντικό αβαντάζ απέναντι στην ΑΕΚ για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League. Η ομάδα του Βίκτορ Μουνιόθ νίκησε δυο φορές φέτος τον Ολυμπιακό, όμως εξακολουθεί να βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από αυτόν.
  • Τα συνθήματα υπήρξαν πριν την έναρξη. Πολλά υβριστικά και μερικά ρατσιστικά εναντίον του Σωτήρη Νίνη. Η επίσημη είσοδος των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο συνοδεύτηκε από καπνογόνα που έκαναν την ατμόσφαιρα ...καπνισμένη και την ορατότητα περιορισμένη.

  • Ο Τζόρτζεβιτς έμεινε στον πάγκο. Στολτίδης, Μάριτς, Τοροσίδης και Καστίγιο πήραν θέση στα χαφ με τον Ριβάλντο σε ελεύθερο ρόλο και τον Οκκά φορ. Ο Μουνιόθ προτίμησε τον Λεοντίου από τον Βύντρα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τζιόλης και Μπόβιο κάλυψαν τον άξονα με τους Νίνη και Ιβανσιτς στα πλάγια. Ο Παπαδόπουλος έπαιξε το ρόλο του ενδιάμεσου μεταξύ των χαφ και του Σαλπιγγίδη. Κι ενώ το ματς πήγαινε για την ισοπαλία, η μαχητικότητα του Σαλπιγγίδη έδωσε στον Παναθηναϊκό μια ιστορική νίκη. Είχε να κερδίσει εκτός έδρας τον αντίπαλό του από το 1995. Ο διεθνής επιθετικός έκλεψε από τον Ανατολάκη, πάσαρε στον Παπαδόπουλο που δεν αστόχησε. 0-1!